Documento sin título Drets Humans
Colòmbia  
 

—> Oficina de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides pels Drets Humano a Colòmbia. L'Alt Comissionat dels Nacions Unides pels Drets Humans és l'òrgan de l'ONU encarregat de promoure el respecte universal dels drets humans. En Colòmbia, es va establir una oficina en 1997 d'aquest organisme.


—> Informes sobre Drets Humans, Equip Nizkor. En la pàgina web d'Equip Nizkor podreu trobar informació sobre el procés de pau, el Pla Colòmbia, paramilitarismo, desplaçats, indígenes i camperols, desapareguts i comunicats varis.
 

—> Centre de Documentació de CODHES (Consultoria pels Drets Humans i el Desplaçament). Butlletins i publicacions actualitzats sobre la situació dels desplaçats colombians.

—> Amnistia Internacional (Documentació)

La biblioteca d'Amnistia Internacional conté un arxiu molt complet amb la majoria dels informes a partir de 1996 fins la data. A més trobaràs notícies i accions urgents.

Ofereix l'opció de fer recerca de la documentació per països, regions, subregions i temes. La majoria dels documents està disponibles en anglès, francès i espanyol.


—> Human Rights Watch - Colòmbia


—> ReliefWeb. Colòmbia. En aquesta pàgina web de l'Oficina per a la Coordinació d'Assumptes Humanitaris (OCHA) de Nacions Unides, podreu trobar documents de diferents organitzacions de denúncia, així com d'ajuda humanitària, d'informació general, ... sobre la situació dels drets humans a Colòmbia. (En anglès)


—> El Comitè Internacional de la Creu Roja a Colòmbia. En aquesta web es podreu trobar notícies d'actualitat, comunicats de premsa i articles d'interès sobre desplaçament intern, dones en la guerra, etc. També conta amb un arxiu fotogràfic.

Observatori Solidaritat UB
C/ Melcior de Palau, 140. 08014 Barcelona.
Tel 93 403 55 38. Fax 93 403 55 39.
e-mail: solidari@pangea.org.